SAP-OutSystems Meetup | Kennis delen en netwerken

Kennis delen en netwerken tijdens SAP-OutSystems Meetup

Kennis delen en opdoen, brainstormen met geïnteresseerden en ons netwerk uitbreiden. Met die doelen startten we begin dit jaar de SAP-OutSystems Meetup-groep. Op 14 februari vond de eerste bijeenkomst plaats met achttien aanwezigen. Een goed begin!

Meetup is een platform voor het zoeken en opbouwen van lokale gemeenschappen. Er zijn groepen rondom verschillende onderwerpen, waaronder ook OutSystems. Organisator Jimmy Vankerkhove was bij diverse Meetups aanwezig en hierdoor erg enthousiast over het platform. “Het leek mij – en gelukkig ook een aantal anderen binnen B-Synergy – leuk om vanuit B-Synergy een Meetup-groep te starten. Zo kunnen we kennis delen over dat onderwerp waar wij zoveel passie voor hebben: de combinatie van SAP en OutSystems. We laten zien dat we een expert zijn op dit gebied en bieden de mogelijkheid om hier meer over te leren, samen te brainstormen en te netwerken. Bovendien organiseren we de bijeenkomsten in ons eigen Brabant. We bieden hiermee een mooie aanvulling op de andere Meetups binnen ons vakgebied, die voornamelijk in de Randstad plaatsvinden.”

Geslaagde eerste bijeenkomst

Inmiddels telt de SAP-OutSystems Meetup-groep al meer dan 50 leden. “Op 14 februari organiseerden we op onze thuisbasis in Alphen de eerste bijeenkomst”, vertelt Jimmy. “Met achttien aanwezigen was de opkomst goed, al hopen we voor de volgende keren op een hoger aantal bezoekers. Deze bijeenkomst was een eerste introductie over het werken met SAP en OutSystems, waarbij we zorgden dat het zowel interessant was voor techneuten als voor andere geïnteresseerden. Er was een presentatie over beide technologieën en er werden verschillende demo’s gegeven zoals van het Plant Maintenance platform. Tot slot was er de mogelijkheid om te netwerken met een hapje en een drankje. De reacties van de aanwezigen waren erg positief. Zij vonden het een hele gezellige en interessante middag.”

Binnenkort organiseren we weer een nieuwe SAP-OutSystems Meetup. Aansluiten en/of op de hoogte blijven? Ga dan naar www.meetup.com/sap-outsystems of neem contact op met Jimmy via www.linkedin.com/in/jimmyvankerkhove. Nu al meer te weten komen over de combinatie SAP-OutSystems? Bekijk dan onze website www.sapoutsystems.com

Written by: Jimmy Vankerkhove
On 25 February, 2020
Click here to see your activities