Collega Jorinda loopt 155 km hard voor KWF Kankerbestrijding

Bij B-Synergy stimuleren we collega’s in hun ontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Jorinda Perdijk, traffic manager backoffice vertelt: “Mijn persoonlijke uitdaging dit jaar is hardlopen voor een goed doel. Om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding ga ik in de maand oktober elke dag 5 kilometer hardlopen.” Daarbij kan Jorinda wel wat steun gebruiken!

Jorinda is traffic manager backoffice bij B-Synergy, maar noemt zichzelf ook wel ‘het manusje van alles’. “Toen ik 3,5 jaar geleden startte bij B-Synergy hield ik me vooral bezig met de administratie. Inmiddels is mijn takenpakket veel breder. Zo neem ik een hoop HR-werkzaamheden voor mijn rekening en hou ik me bezig met commercie: ik ben contactpersoon voor een aantal vaste klanten en voor OutSystems.”

De vrijheid die je bij B-Synergy krijgt vindt Jorinda één van de leukste dingen aan het werken bij ons bedrijf. “Je kunt hier echt je functie aanpassen aan jouw voorkeuren. Heel fijn, al brengt deze vrijheid natuurlijk ook verantwoordelijkheid met zich mee.” Het bevalt Jorinda goed bij B-Synergy. “We zijn met een groep leuke collega’s die samen hard werken, maar ook veel lol maken. In de pauze pakt er regelmatig iemand een gitaar om een liedje te spelen. Hartstikke leuk! Zelf ben ik niet zo muzikaal. Tijdens de kerstborrel heb ik wel een liedje gezongen tijdens de karaoke, maar volgens mij werden mijn collega’s daar niet heel blij van.”

Sportieve uitdaging

Muziek is dan misschien geen hobby van Jorinda, maar ze is wel sportief. Ze heeft als voornemen om dit jaar al hardlopend geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. “Om wat fitter te worden wilde ik het hardlopen weer oppakken. Het motiveert mij om hierbij een doel voor ogen te hebben. En wat is er nu een grotere motivatie dan een goed doel? Ik besloot geld in te gaan zamelen voor KWF Kankerbestrijding. In mijn omgeving zie ik steeds meer mensen met kanker – jong, oud; mensen die vol in het leven staan. Dat grijpt me enorm aan. Door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding kan ik iets doen voor deze mensen.”

In eerste instantie wilde Jorinda de Ladiesrun van de Tilburg Ten Miles lopen, maar die gaat dit jaar helaas niet door. “Mijn nieuwe doel is om een maand lang elke dag 5 kilometer hard te lopen. Dat wordt pittig, een echte uitdaging. Hoewel ik het lekker vind om te bewegen, ben ik geen echte hardloper. Maar ik ga gewoon beginnen! Inmiddels ben ik gestart met 2 tot 3 keer per week hardlopen. En straks ga ik dus een maand lang dagelijks hardlopen.”

Wil jij Jorinda en KWF Kankerbestrijding steunen bij deze sportieve uitdaging? Ga dan naar: Runtober: 155 kilometer in 31 dagen

Alvast bedankt!

Written by: Jorinda Perdijk
On 22 September, 2020
Click here to see your activities