Collega Jan Seppenwoolde stelt zich voor

B-Synergy groeit! Op 20 januari startte een nieuwe collega in ons team: Jan Seppenwoolde. Jan is 22 jaar oud. Oorspronkelijk komt hij uit Overijssel, maar voor zijn studie Informatica verhuisde hij naar Den Bosch. De Brabantse gezelligheid bevalt hem zo goed dat hij na het behalen van zijn diploma besloot hier te blijven wonen. Als ontwikkelaar gaat Jan aan de slag voor verschillende klanten. We stelden vijf vragen om meer over hem te weten te komen.

Hoe ben je bij B-Synergy terecht gekomen?

“Bij mijn vorige werkgever zat ik niet goed op mijn plek. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik een vacature van B-Synergy tegen. Zowel de functie als het bedrijf spraken me meteen aan. Ik wilde graag in een kleiner bedrijf werken, waar ik me zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen. Dat kan hier! Ik heb gesolliciteerd, mocht op gesprek komen en werd aangenomen.”

Hoe bevalt het tot nu toe?

“Het bevalt me erg goed bij B-Synergy. Het werk is leuk, je krijgt veel vrijheid en iedereen is erg vriendelijk, open en collegiaal. Op maandag wordt er bijvoorbeeld even naar je weekend gevraagd. Tussen het werken door is er altijd ruimte voor een praatje of een drankje aan de bar in het pand.”

Muziek speelt een belangrijke rol bij B-Synergy. Ben jij muzikaal? Of heb je andere hobby’s?

“Ik hou heel erg van muziek, al speel ik zelf geen instrument. Het liefst luister ik metal. Op weg van en naar mijn werk staat de muziek altijd aan. Naast muziek luisteren, is gamen een grote hobby van me. Vooral strategiespellen spreken me aan. Op dit moment speel ik veel Assassin’s Creed. Naast het gamen zelf vind ik het erg leuk dat ik hierdoor contact heb met mensen overal ter wereld.”

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?

“Vroeger heb ik een tijdlang aan wedstrijdzwemmen gedaan. Ik moest ermee stoppen omdat ik last kreeg van mijn amandelen. Die zijn uiteindelijk geknipt, maar ik ben nooit meer begonnen met zwemmen.”

Wat vind je van het werken met OutSystems?

“OutSystems was nieuw voor mij. Het is een hele andere manier van werken dan ik gewend ben, maar volgens mij pik ik het snel op. Het is ook een hele leuke manier van werken, omdat je direct ziet wat je bouwt. Dat werkt heel motiverend. In mijn eerste week heb ik veel tutorials gevolgd. Daarna ben ik zelf gaan bouwen. In de praktijk leer je toch het meest!”

Written by: Jan Seppenwoolde
On 2 March, 2020
Click here to see your activities