Geslaagde tweede SAP-OutSystems Meetup!

De tweede SAP-OutSystems Meetup is een feit. Op donderdagavond 22 oktober deelden drie sprekers hun verhaal over SAP, OutSystems en het combineren van deze technologieën in state-of-the-art oplossingen. Jimmy Vankerkhove van B-Synergy was de host van het online event. Hij vertelt: “De Meetup was een succes! We zijn erg tevreden over de inhoud, de opkomst en de reacties van deelnemers.”

Na de eerste fysieke bijeenkomst in februari vond deze tweede editie – vanwege de coronamaatregelen – online plaats. Jimmy: “De opkomst was goed: we waren met 35 deelnemers. Het leuke aan een online bijeenkomst is dat mensen uit de hele wereld kunnen aansluiten. Er waren zelfs aanmeldingen uit Brazilië en India.”

Tijdens de Meetup kwamen drie sprekers aan het woord over verschillende onderwerpen. Als eerste vertelde Charise Walraven van B-Synergy over het gebruik van Streaming Data in OutSystems met WebSockets. Vervolgens sprak Martin Gerritsen van Creetion over SAP OData en het toepassen van business hubs in OutSystems. Tot slot was het woord aan Fernando Moitinho van OutSystems, die vertelde over de integratiebouwer: een goednieuwe manier om SAP en het OutSystems-platform met elkaar te verbinden. Deelnemers konden via de chat of – na afloop van de presentaties – live vragen stellen aan de sprekers.

“Het was erg leuk om samen met Creetion, OutSystems en mijn B-Synergy-collega’s het evenement vorm te geven”, vertelt Jimmy. “De reacties van deelnemers op de Meetup waren positief. Ze vonden de bijeenkomst erg interessant. We houden de online Meetups er zeker in, al hopen we deze binnenkort wel weer te kunnen afwisselen met live events. Juist die combinatie is leuk!”

Binnenkort organiseren we weer een nieuwe SAP-OutSystems Meetup. Aansluiten en/of op de hoogte blijven? Neem dan contact op met Jimmy via: jimmy.vankerkhove@b-synergy.com

Nu al meer te weten komen over de combinatie SAP-OutSystems? Bezoek dan onze website: SAP-OutSystems

Written by: Jimmy Vankerkhove
On 29 October, 2020
Click here to see your activities