MOBILIZE SAP PLANT MAINTENANCE
De B-Synergy Plant Maintenance Platform is speciaal ontwikkeld om SAP-PM naar een nog hoger niveau te tillen. Het software platform combineert het beste uit twee werelden door de voordelen van SAP-PM naadloos te laten aansluiten aan mobiele- en webtechnologieën.
 
Uw vertrouwde SAP-PM-functionaliteit is met B-Synergy PM Software op een snelle en veilige manier, on- en offline overal bereikbaar. Al uw service- en onderhoudsprocessen verlopen daardoor nog efficiënter.
Mobiele Notificatie App
Het on the spot creëren van notificaties. Laagdrempelig, intuïtief en op een visueel aantrekkelijke manier. Online of offline, op elke locatie, en op elk moment van de dag. Equipment wordt gescand of eenvoudig geselecteerd in de app. Het toevoegen van een foto of een gesproken bericht maakt de notificatie nog eenduidiger. Weinig administratieve handelingen en optimaal gebruiksgemak gaan hand in hand.
Web Plant Maintenance Management
Alle noodzakelijke functionaliteiten overzichtelijk in één applicatie. Notificatie-, werkorder-, plannings- en documentenmanagement terruggebracht tot de essentie. Een dashboard toont de huidige status van uw complete onderhoudsorganisatie . Zo wordt niets aan het toeval overgelaten
Tablet Notificatie & Werkorder Management 
Het vanaf uw tablet managen van notificaties, werkorders, equipments, functie locaties, documenten en fotos. Online, offline, overal en wanneer het nodig is. Drag & Drop onderhoudswerkzaamheden met de Plant Maintenance Scheduler zodat deze op een zo efficiënt mogellijke manier worden afgewerkt. of eenvoudig geselecteerd in de app. Het toevoegen van een foto of een gesproken bericht maakt de notificatie nog eenduidiger. Weinig administratieve handelingen en optimaal gebruiksgemak gaan hand in hand.
SAP MM Integratie
De integratie met elke SAP-module is volledig veilig en ABAP codering is hiervoor niet nodig! Dit maakt het implementatie traject eenvoudig, kostengunstig en razend snel. Identificatie, authenticatie en authorisatie worden op een slimme manier gewaarborgd. Customization van de applicatie zorgt voor een naadloze aansluiting op uw specifieke processen en wensen.
“Met de B-Synergy Plant Maintenance Software is onze TD ontzettend efficiënt geworden waardoor we sinds de invoering geen downtime van productie meer hebben meegemaakt.”
WAAROM KIEZEN ONZE KLANTEN B-SYNERGY MAINTENANCE SOFTWARE?
Mobilize SAP op Mobiel, Tablet en Desktop
Eenvoudige en snelle toegang tot SAP, op welke locatie u zich ook bevindt. Het maken van notificaties en het afwikkelen van werkorders wordt sterk vereenvoudigd. Dit zorgt voor een optimalisatie van uw onderhouds organisatie. De informatiestroom die zo ontstaat is een essentieel onderdeel voor uw predictieve onderhoudsdoelstellingen. 
Snelle implementatie geen ABAP codering nodig
Off-the-shelf software, implementatie, inclusief SAP-integratie binnen 6 weken mogelijk. Met onze diepgaande kennis van SAP en Low-Code is een roll-out naar uw specifieke wensen op korte termijn te realiseren. 
High Tech, High Speed, Low Code, Low Costs!
Visueel programmeren met het low-code platform van OutSystems leidt tot een kostenreductie van 50% in vergelijking met traditionele oplossingen. 
Headquarters
Thierry van Schie
T +316 55 69 16 00
Click here to see your activities