Beeztees - Nederland | SAP E-Commerce platform

E-COMMERCE PLATFORM
Beeztees wilde haar bestelproces automatiseren, maar al snel groeide dit uit tot een project waarbij Beeztees besloot om met behulp van het OutSystems Platform een volledig nieuw Omnichannel e-commerce platform voor retailers te ontwikkelen. B-Synergy werd geselecteerd als uitvoerende IT partner.

De uitgebreide applicatie die B-Synergy ontwikkelde is een e-commerce platform dat product-, voorraad-, prijs- en orderinformatie bevat. De B2B webshop is een combinatie van OutSystems technologie met actieve SAP integraties. Beeztees werd gemigreerd naar OutSystems Enterprise voor SAP-platforms. Deze enterprise-editie met cloud-implementatie biedt speciale SAP-connectors die het eenvoudig maken om SAP data voor web- en mobiele applicaties te ontsluiten. De uitgebreide database van product- en klantgegevens is nu beschikbaar als een volledig beheersbare front-end voor optimaal gebruiksgemak.

De prijsfunctionaliteit van het e-commerce platform van Beeztees verdient extra aandacht:

"In de prijzen die onze klanten zien, zijn individuele en tijdelijke prijsafspraken verwerkt. Beeztees kan eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren, zodat elke klant altijd de juiste prijzen voor elk product ziet. Deze dynamische prijslijst met updates per klant hebben we bereikt dankzij speciale features in OutSystems Platform."
Beeztees
Click here to see your activities